Recept
« Terug naar recepten
Braadstuk verrassing
PT100M
Braadstuk verrassing
Een heerlijk braadstuk verrassing recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
100 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Braadstuk verrassing te bereiden
Koop bij uw slager 1 kg uitgebeende procureur aan één stuk.
Maak van het zout, de ananassap en de rum een marinade en giet dit over het vlees zodat het in een kleine schaal bijna onder staat. Steek de kruidnagels verdeeld in het produkt en leg de ananasschijven en de rozijnen er bovenop.
Laat dit 48 uur marineren in de koelkast.
Braad het vlees gedurende 1,5 uur in een vuurvaste schaal op 125°C.
Dien het direkt warm op zodat de smaakeigenschappen van alle ingrediënten zoveel mogelijk tot hun recht komen.
Maak van het zout, de ananassap en de rum een marinade en giet dit over het vlees zodat het in een kleine schaal bijna onder staat. Steek de kruidnagels verdeeld in het produkt en leg de ananasschijven en de rozijnen er bovenop.
Laat dit 48 uur marineren in de koelkast.
Braad het vlees gedurende 1,5 uur in een vuurvaste schaal op 125°C.
Dien het direkt warm op zodat de smaakeigenschappen van alle ingrediënten zoveel mogelijk tot hun recht komen.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Theo zegt:
Dank alvast voor het antwoord
Anna Koudys zegt:
Tijdens het braden wel meerdere malen het vlees met de marinade bestrijken.
Groetjes,
Anna.
KookJij.
Anna Koudys zegt: