Recept
« Terug naar recepten
Bram taart
PT75M
Bram taart
Een heerlijk bram taart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
-@ddie van den Heuvel
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bram taart te bereiden
Klop de eieren met de suiker zolang tot ze licht van kleur en romig zijn. Voeg dan de de vanillesuiker en extract erdoor.
De gezeefde bloem en backin op het allerlaatst erdoor spatelen.
Daarna alles in een met boter ingevette en met bloem bestoven bakblik van 26 cm. doen en in een voorverwarmde oven van 175 °C in ongeveer 45 min. gaar bakken.
De volgende dag de taart in drie plakken snijden en crème of slagroom ertussen smeren eventueel met vruchten.
De taart bekleden met rolfondant.
De gezeefde bloem en backin op het allerlaatst erdoor spatelen.
Daarna alles in een met boter ingevette en met bloem bestoven bakblik van 26 cm. doen en in een voorverwarmde oven van 175 °C in ongeveer 45 min. gaar bakken.
De volgende dag de taart in drie plakken snijden en crème of slagroom ertussen smeren eventueel met vruchten.
De taart bekleden met rolfondant.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
addie v.d.heuvel zegt:
De beertjes heb ik gemaakt van bruine rolfondant, cacao toevoegen en met een steekvormpje uitsteken. Daarna versieren.
De grote kop van de beer heb ik van de computer gehaald.
Bedankt voor je reactie en heel veel succes.
Addie.
addie zegt:
Dat vind ik heel erg knap van jou. Heb je ook de kleine beertjes gemaakt van rolfondant?
Kookgroetjes, Addie.