Recept
« Terug naar recepten
Bramensaus
PT10M
Bramensaus
Een heerlijk bramensaus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
17
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bramensaus te bereiden
Was de bramen en laat ze met het water, citroensap en suiker 5 minuten koken.
Neem de bramen uit de pan en leg ze in een sauskom.
Bind het kooknat met iets aardappelmeel of allesbinder en giet de saus over de bramen.
Laat de saus afkoelen.
Serveertip: Lekker met ijs.
Neem de bramen uit de pan en leg ze in een sauskom.
Bind het kooknat met iets aardappelmeel of allesbinder en giet de saus over de bramen.
Laat de saus afkoelen.
Serveertip: Lekker met ijs.
Willemien zegt: