Wij eten hier ijsberg- of tomatensla bij.
Je kunt ook een andere pasta gebruiken maar als je kleine pasta neemt zoals macaroni kun je beter kleine blokjes ham gebruiken.
Recept
« Terug naar recepten
Brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus
PT20M
Brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus
Een heerlijk brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ineke witte
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Allerhande van lang geleden.
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brede lintmacaroni met gebakken ham en kaassaus te bereiden
Pasta koken volgens gebruiksaanwijzing.
Ham, salie en knoflook zacht bakken in 3 el. olijfolie.
Met schuimspaan uit de pan nemen en warm houden.
Door bakvet mengen: uitgeperste citroen, mosterd, bouillonpoeder, peper en ± ½ dl. water, al roerend aan de kook brengen, al kloppend de rest van de olie toevoegen, de helft van de kaas er door roeren.
Ham, salie en knoflook zacht bakken in 3 el. olijfolie.
Met schuimspaan uit de pan nemen en warm houden.
Door bakvet mengen: uitgeperste citroen, mosterd, bouillonpoeder, peper en ± ½ dl. water, al roerend aan de kook brengen, al kloppend de rest van de olie toevoegen, de helft van de kaas er door roeren.
derbyke zegt: