Recept
« Terug naar recepten
Brie-tomaten pizzaatjes
PT25M
Brie-tomaten pizzaatjes
Een heerlijk brie-tomaten pizzaatjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Barbara Metz
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Brood - Bakken
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
bewaarde oude receptenlijst
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brie-tomaten pizzaatjes te bereiden
Werkvlak dun bestuiven met bloem.
Bladerdeegplakje (totaal 4) uitrollen tot iets dunner.
Druk er cirkels uit en leg ze op de bakplaat.
Verdeel de 200 gram brie en de 2 tomaten over de deegrondjes.
Besprenkel elk rondje met een ½ theel olijfolie en bak ze midden in de oven in 10 min goudbruin.
Doe er verse basilicum er op als garnering.
Bladerdeegplakje (totaal 4) uitrollen tot iets dunner.
Druk er cirkels uit en leg ze op de bakplaat.
Verdeel de 200 gram brie en de 2 tomaten over de deegrondjes.
Besprenkel elk rondje met een ½ theel olijfolie en bak ze midden in de oven in 10 min goudbruin.
Doe er verse basilicum er op als garnering.