Recept
« Terug naar recepten
Broccoli mousse
PT50M
Broccoli mousse
Een heerlijk broccoli mousse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
5 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broccoli mousse te bereiden
Kook de brocoli in licht gezouten water beetgaar.
Laat goed uitlekken en pureer vervolgens in blender.
Voeg aan de puree de eieren en de créme fraiche toe en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de mousse over licht beboterde timbaaltjes en plaats deze in een et heet water gevulde schaal ( ze moet vor 3/4 gedeelte in het water staan ).
Plaats schaal gedurende 30 min. in voorverwarmde oven van 175 graden C.
Laat goed uitlekken en pureer vervolgens in blender.
Voeg aan de puree de eieren en de créme fraiche toe en breng op smaak met peper en zout.
Verdeel de mousse over licht beboterde timbaaltjes en plaats deze in een et heet water gevulde schaal ( ze moet vor 3/4 gedeelte in het water staan ).
Plaats schaal gedurende 30 min. in voorverwarmde oven van 175 graden C.