Recept
« Terug naar recepten
Brood met pindakaas, komkommer en sambal
PT4M
Brood met pindakaas, komkommer en sambal
Een heerlijk brood met pindakaas, komkommer en sambal recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ruud thunnissen
Bereidingstijd:
4 min
Personen:
n.v.t. personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
13
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brood met pindakaas, komkommer en sambal te bereiden
Smeer pindakaas op het sneetje brood (al of niet met boter). Leg dat vervolgens vol met schijfjes komkommer. Doe daar een beetje zout op. Smeer wat meer sambal op elk komkommerschijfje dan je lief is. Sambal Badjak is een wat minder hete sambal. Bovendien wordt de smaak getemperd door de komkommer. Een heel aparte smaak krijg je door hierover nog wat gembersaus te sprenkelen!
Voor de Big Mac-fanaten: leg op de pindakaas eerst nog een plak kaas en een laagje schijfjes ei. Ook erg lekker. Ongetwijfeld kennen veel lezers nog andere smakelijke varianten.
Voor de Big Mac-fanaten: leg op de pindakaas eerst nog een plak kaas en een laagje schijfjes ei. Ook erg lekker. Ongetwijfeld kennen veel lezers nog andere smakelijke varianten.
Robbin zegt: