Recept
« Terug naar recepten
Broodje: hokus-pokus pats
PT10M
Broodje: hokus-pokus pats
Een heerlijk broodje: hokus-pokus pats recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje: hokus-pokus pats te bereiden
Bak het broodje in de oven zoals op verpakking staat vermeld.
Laat een beetje afkoelen. snijd in de lengte door.
Beleg met rucola de gerookte zalm, ajuinringen, geitenkaas leg de tommatjes erop en vervolgens de pijnboompitten bestrooi met peper.
Zet even onder de grill tot de kaas begint te smelten.
Laat een beetje afkoelen. snijd in de lengte door.
Beleg met rucola de gerookte zalm, ajuinringen, geitenkaas leg de tommatjes erop en vervolgens de pijnboompitten bestrooi met peper.
Zet even onder de grill tot de kaas begint te smelten.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.