Recept
« Terug naar recepten
Broodje met zwarte pens, Vlaamse gedroogde hesp, kandijsuiker
PT20M
Broodje met zwarte pens, Vlaamse gedroogde hesp, kandijsuiker
Een heerlijk broodje met zwarte pens, vlaamse gedroogde hesp, kandijsuiker recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
fruit van bij ons
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje met zwarte pens, Vlaamse gedroogde hesp, kandijsuiker te bereiden
Snijd de pensen in schijfjes. Bak de schijfjes krokant in warme hoeveboter.
Bak hesp krokant in wat boter. Leg op keukenpapier en breek in 3 stukken.
Snijd de appels elk in 12 partjes. Bruin wat boter in een grote pan, voeg de partjes toe en laat goed opwarmen. Strooi er de kandijsuiker over en laat licht karamelliseren.
Verdeel de nog warme schijfjes pens, de appelpartjes en de hesp over 4 pistolets.
Bak hesp krokant in wat boter. Leg op keukenpapier en breek in 3 stukken.
Snijd de appels elk in 12 partjes. Bruin wat boter in een grote pan, voeg de partjes toe en laat goed opwarmen. Strooi er de kandijsuiker over en laat licht karamelliseren.
Verdeel de nog warme schijfjes pens, de appelpartjes en de hesp over 4 pistolets.