Recept
« Terug naar recepten
Broodje Pulled Paddenstoel
PT15M
Broodje Pulled Paddenstoel
Het broodje pulled pork is heel bekend. Pulled chicken is er een variant op.
Pulled Paddenstoel is een verrukkelijk broodje en vegetarisch. Uitstekend als lunch of als hoofdgerecht met een soep vooraf en eventueel een toetje na. Wij hebben ervan gesmuld.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Brood - Beleg
- > Hoofdgerechten - Vegetarisch
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje Pulled Paddenstoel te bereiden
- Bak de broodjes af volgens de bereidingswijze op de verpakking.
- Roer een sausje van ketjap, sojasaus, chilipoeder , gerookt paprikapoeder en peper uit de molen naar smaak.
- Trek met een vork de oesterwammen in slierten.
- Verhit een scheutje olie in een pan en bak de knoflook met de oesterzwammen circa 2 minuten. Voeg het sausje toe en bak de oesterzwammen lichtjes krokant.
- Roer de mayonaise met knoflookpoeder en een snufje peper door elkaar.
- Snij de broodjes open en beleg de onderkant met wat ijsbergsla
- Verdeel daarop de oesterzwammen.
- Top het broodje af met plakjes avocado, augurk en wat knoflook mayonaise.
- Besmeer de bovenkant dun met de knofloookmayonaise en leg het er losjes bovenop.
Mijn kookverhaal (Lidy Berkx)
Een broodje waarbij je bijna niet in de gaten hebt, dat het vegetarisch is.