Recept
« Terug naar recepten
Broodje roerei
PT15M
Broodje roerei
Een heerlijk broodje roerei recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
8
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
troskompas
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodje roerei te bereiden
Bereidingswijze
1. Snijd de broodjes door en besprenkel ze met olijfolie.
2. Leg de rauwe ham op een ovenplaatje en droog de plakjes in een oven van 100 graden in ca. 45 minuten (u kunt dit van tevoren doen).
3. Roer de eieren los met de room en bieslook en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
4. Beleg de broodjes met de plakjes oude kaas,
5. Verhit in een anti-aanbakpan wat olie en roer het eimengsel gaar (zorg dat het ei nog iets smeuïg is).
6. Lepel het roerei op de plakjes oude kaas op de broodjes en garneer met stukjes gedroogde ham en wat sprietjes bieslook
1. Snijd de broodjes door en besprenkel ze met olijfolie.
2. Leg de rauwe ham op een ovenplaatje en droog de plakjes in een oven van 100 graden in ca. 45 minuten (u kunt dit van tevoren doen).
3. Roer de eieren los met de room en bieslook en breng het mengsel op smaak met peper en zout.
4. Beleg de broodjes met de plakjes oude kaas,
5. Verhit in een anti-aanbakpan wat olie en roer het eimengsel gaar (zorg dat het ei nog iets smeuïg is).
6. Lepel het roerei op de plakjes oude kaas op de broodjes en garneer met stukjes gedroogde ham en wat sprietjes bieslook