Recept
« Terug naar recepten
Broodjes met Gandaham
PT10M
Broodjes met Gandaham
Een heerlijk broodjes met gandaham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Brood - Gerecht
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.ganda.be - recepten
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodjes met Gandaham te bereiden
Beboter een opengesneden tijgerbroodje met een plakje Gandaham. Daarop leg je de meloen en de kiwi. Het geheel werk je af met de tuinkers.
Beboter een doorgesneden minisandwich. Beleg deze met roerei, enkele voorgekookte asperges, een plakje Gandaham.
Snipper daarover wat pijpajuin.
Over een beboterd en doorgesneden minibroodje leg je enkele schijfjes mozarella, wat zongedroogde tomaatjes, een plakje Gandaham en wat koriander.
Beboter een doorgesneden minisandwich. Beleg deze met roerei, enkele voorgekookte asperges, een plakje Gandaham.
Snipper daarover wat pijpajuin.
Over een beboterd en doorgesneden minibroodje leg je enkele schijfjes mozarella, wat zongedroogde tomaatjes, een plakje Gandaham en wat koriander.
Mijn kookverhaal (Sofie Vermaut)
Snel, verfrissend, verfijnd en zeer toegankelijk.