KookJij

Broodkuipje gevuld met filet american

Een heerlijk broodkuipje gevuld met filet american recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodkuipje gevuld met filet american te bereiden

Snijd de korstjes van het witbrood en rol het brood met een deegrollen uit tot een ronde vorm.
Bestrijk het brood met olie en bak het af in een oven van 200 graden.
Snijd het rundvlees in kleine stukjes en maal deze in een keukenmachine zeer fijn.
Snijd de sjalotjes en de augurkjes in zeer fijne stukjes.
Vermeng het gemalen rundvlees met de mayonaise, augurk, kappertjes en worcestershiresaus en breng het geheel op smaak met peper en zout.
Maak, met behulp van een klein rond stekertje, tartaartjes van het vlees en zet deze op broodrondjes.
Decoreer eventueel met bieslook en hele kappertjes.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Els Meeuwsen

Els Meeuwsen zegt:
Leuk receptje, heb het dan ook meegenomen in mijn favorieten. Groet Els
marie

marie zegt:
Top gerechtje !
Monique

Monique zegt:
Ik heb dit al eens gemaakt,echt lekker,mijn advies is om het uitgerolde brood in ingevette muffinvormpjes te doen,zo krijg je kuipjes die je lekker kan vullen
Saskia Visser

Saskia Visser zegt:
hoe worden het van die shuitjes? bij mij word het brood plat als ik het uitrol en bak
gerda

gerda zegt:
dit recept lijk me heerlijk
Radia

Radia zegt:
Dank je wel voor dit recept. Woon ook niet meer in Nederland. Ga hiermee mijn dochter heel blij maken :D
jos romijn

jos romijn zegt:
Echt heel lekker, ik was al heel lang op zoek naar dit recept,ik woon niet in Nederland.
Het is hier natuurlijk niet te koop. Zo bedankt voor dit heerlijke recept.
bobbeltje

bobbeltje zegt:
Hallo Jetje, het is echt niet teveel. Je snijdt de kortsjes al van het brood af en dan wordt het brood nog eens gebakken. Als je het als borrelhapje gebruikt is het zo op. Maar je kunt ook de hoeveelheid halveren, of voor 6 personen gebruiken als voorgerecht. Marijke
jetje

jetje zegt:
Het lijkt me onwijs lekker.. alleen er staat dat het een recept voor 4 personen is en dat er 600 grm. vlees en 16 sneden witbrood gebruikt moeten worden? Dit lijkt me veelste veel? Misschien heeft iemand aan antwoord hierop?