tip: je kan indien gewenst de broodpudding bestrijken met
fondantsuiker of wat je zelf wenst.
Recept
« Terug naar recepten
broodpudding
PT30M
broodpudding
Een heerlijk broodpudding recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
lesley franssens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Nagerecht
- > Dieet & Slank - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
geert van der bruggen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe broodpudding te bereiden
snijd de korsten van het brood en laat het kruim werken in de melk.snijd de bananen en een halve ongepelde sinaasappel in stukjes.meng alle ingredienten met uitzondering van de eieren.
laat minstens 12 uur trekken.
doe de eieren bij het mengsel en kneed goed door tot je een vloeibare brij bekomt
giet dit in een beboterde ovenschotel en bak een klein half uurtje in een oven op 200°c
laat minstens 12 uur trekken.
doe de eieren bij het mengsel en kneed goed door tot je een vloeibare brij bekomt
giet dit in een beboterde ovenschotel en bak een klein half uurtje in een oven op 200°c
Mijn kookverhaal (lesley franssens)
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
leskok zegt:
kooktan zegt: