Ook lekker op een feestje met stokbrood of toastjes.
Ik vind het ook heerlijk om een teentje knoflook uit te persen in de olie die ik voor de sneetjes gebruik.
Recept
« Terug naar recepten
Broodreepjes met pesto en ricotta
PT10M
Broodreepjes met pesto en ricotta
Een heerlijk broodreepjes met pesto en ricotta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Voorgerechten 2003
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Broodreepjes met pesto en ricotta te bereiden
De pesto door de ricotta roeren en wat olie toevoegen tot een niet al te natte massa. Op smaak brengen met de peper.
De sneetjes brood roosteren en met een kwastje inwrijven met de rest van de olie.
De sneetjes brood in repen snijden van ± 3 cm breed (of wat het beste uitkomt).
Besmeer de reepjes met het ricottamengsel en schaaf Parmezaanse kaas erover.
De sneetjes brood roosteren en met een kwastje inwrijven met de rest van de olie.
De sneetjes brood in repen snijden van ± 3 cm breed (of wat het beste uitkomt).
Besmeer de reepjes met het ricottamengsel en schaaf Parmezaanse kaas erover.