KookJij

Broodrolletjes met ei en basilicum

Een heerlijk broodrolletjes met ei en basilicum recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: nvt personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: A.H.
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodrolletjes met ei en basilicum te bereiden

Snijd de korsten van 10 sneetjes wit casinobrood. Leg telkens 2 sneetjes met 1 cm overlap naast elkaar en rol ze met de deegroller uit tot 5 langwerpige broodrepen. Bestrijk het brood met 5 eetlepels tomatentapenade. Leg blaadjes basilicum op de tapenade en verdeel hierover 150 gram eiersalade. Rol de broodrepen stevig op en verpak ze in plasticfolie. Leg ze 1 uur in de koelkast. Snijd elk rolletjes in 6 plakjes en steek er een cocktailprikker in.








Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Dayenne

Dayenne zegt:
Na het koelen waren de rolletjes bij mij kliedernat, de eiersalade had ik kant en klaar gekocht. Volgende keer maak ik hem zelf en dan met roomkaas i.p.v. mayo, want dat wordt niet zo nattig, blijft veel steviger. Is dan wel iets droger, je zou er nog een sausje apart bij kunnen serveren.