Recept
« Terug naar recepten
Broodrolletjes van zalm en bieslookkaas
PT20M
Broodrolletjes van zalm en bieslookkaas
Een heerlijk broodrolletjes van zalm en bieslookkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Broodrolletjes van zalm en bieslookkaas te bereiden
Snij de randen van een plak casinobrood netjes af, zodat je mooie rechte plakken hebt.
Besmeer de plak met de bieslookkaas.
Doe hierop de plakken zalm (niet te dik).
Leg daar bovenop wat rucola salade.
Mocht je het lekker vinden, dan kun je druppelsgewijs wat honingmosterd dressing over de boterham druppelen.
Rol de boterham in de breedte strak op tot een mooie rol en rol het geheel strak op in een stuk keukenfolie.
Leg minimaal 8 uur in de koelkast.
Daarna kun je er mooie ronde plakjes van snijden met een scherp mes, dan heb je leuke sandwiches.
Besmeer de plak met de bieslookkaas.
Doe hierop de plakken zalm (niet te dik).
Leg daar bovenop wat rucola salade.
Mocht je het lekker vinden, dan kun je druppelsgewijs wat honingmosterd dressing over de boterham druppelen.
Rol de boterham in de breedte strak op tot een mooie rol en rol het geheel strak op in een stuk keukenfolie.
Leg minimaal 8 uur in de koelkast.
Daarna kun je er mooie ronde plakjes van snijden met een scherp mes, dan heb je leuke sandwiches.