KookJij

Broodrolletjes van zalm en bieslookkaas

Een heerlijk broodrolletjes van zalm en bieslookkaas recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Brood - Beleg
  2. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept van M. Kuiper 080412
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Broodrolletjes van zalm en bieslookkaas te bereiden

Snij de randen van een plak casinobrood netjes af, zodat je mooie rechte plakken hebt.
Besmeer de plak met de bieslookkaas.
Doe hierop de plakken zalm (niet te dik).
Leg daar bovenop wat rucola salade.
Mocht je het lekker vinden, dan kun je druppelsgewijs wat honingmosterd dressing over de boterham druppelen.
Rol de boterham in de breedte strak op tot een mooie rol en rol het geheel strak op in een stuk keukenfolie.
Leg minimaal 8 uur in de koelkast.
Daarna kun je er mooie ronde plakjes van snijden met een scherp mes, dan heb je leuke sandwiches.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst