Recept
« Terug naar recepten
Brownies
PT45M
Brownies
Een heerlijk brownies recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Harry Vanderzaken
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Harry Vanderzaken
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brownies te bereiden
-Voorverwarmde oven 180c.
Smelt de boter en de chocolade in de magnetron of au bain-marie en laat het mengsel iets afkoelen.
Voeg de los geklopte eieren en daarna de suiker en bloem toe. Roer alles snel maar met beleid door elkaar en voeg de geroosterde hazelnoten toe.
Giet het beslag in de ingevette bakvorm en bak de koek ongeveer 30 minuten.
De bovenkant moet krokant zijn, maar het binnenste moet sponzig blijven.
Laat de koek een beetje afkoelen en haal hem uit de vorm.
Eet de brownies als ze nog warm zijn met een bolletje vanille -ijs of een dot créme-fraiche.
Smelt de boter en de chocolade in de magnetron of au bain-marie en laat het mengsel iets afkoelen.
Voeg de los geklopte eieren en daarna de suiker en bloem toe. Roer alles snel maar met beleid door elkaar en voeg de geroosterde hazelnoten toe.
Giet het beslag in de ingevette bakvorm en bak de koek ongeveer 30 minuten.
De bovenkant moet krokant zijn, maar het binnenste moet sponzig blijven.
Laat de koek een beetje afkoelen en haal hem uit de vorm.
Eet de brownies als ze nog warm zijn met een bolletje vanille -ijs of een dot créme-fraiche.