Recept
« Terug naar recepten
Brownies met Bailyssaus
PT30M
Brownies met Bailyssaus
Een heerlijk brownies met bailyssaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Katrien Permentier
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Brownies met Bailyssaus te bereiden
Verwarm de oven voor op 180°C.
Smelt de pure chocolade in de microgolfoven met een scheutje melk.
Doe de margarine in een mengkom en klop ze zacht en romig.
Voeg de suiker, eieren en chocolade toe en meng alles tot een homogene, gladde massa. Doe de bloem en de cacao bij de massa en meng goed.
Voeg de gehakte walnoten en stukjes witte chocolade toe en roer tot alles gelijk verdeeld is.
Doe het deeg in een beboterde of met bakpapier beklede vorm en plaats gedurende 25-30 minuten in de oven.
Maak ondertussen het sausje door de Baileys en room op te warmen in een pan en laat inkoken.
De brownies zijn klaar als de korst hard is en ze vanbinnen nog smeuïg zijn.
Serveer ze lauw met het sausje.
Smelt de pure chocolade in de microgolfoven met een scheutje melk.
Doe de margarine in een mengkom en klop ze zacht en romig.
Voeg de suiker, eieren en chocolade toe en meng alles tot een homogene, gladde massa. Doe de bloem en de cacao bij de massa en meng goed.
Voeg de gehakte walnoten en stukjes witte chocolade toe en roer tot alles gelijk verdeeld is.
Doe het deeg in een beboterde of met bakpapier beklede vorm en plaats gedurende 25-30 minuten in de oven.
Maak ondertussen het sausje door de Baileys en room op te warmen in een pan en laat inkoken.
De brownies zijn klaar als de korst hard is en ze vanbinnen nog smeuïg zijn.
Serveer ze lauw met het sausje.