Recept
« Terug naar recepten
Bruchette AI Funghi
PT30M
Bruchette AI Funghi
Een heerlijk bruchette ai funghi recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
joshua mulders
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruchette AI Funghi te bereiden
Laat de boter zachtjes smelten in een pan op een klein vuurtje.
Voeg daarna de schijfjes champignons toe.
Ongeveer 4 minuten laten bakken.
Dan het meel erbij.
Laat deze opnemen en voeg de melk, nadat alles goed is opgenomen, toe.
Goed roeren en 5 minuten laten opnemen.
Met garde verder roeren en langzaam de room, oregano, peper en zout naar smaak, bouillon en peterselie toevoegen.
Alles langzaam aan de kook brengen, onder af en toe roeren.
Daarna het mengsel op een zacht vuurtje nog tien minuten laten staan.
Doe het mengsel op geroosterde broodjes.
Direct serveren ter voorkoming dat het brood zacht wordt.
Voeg daarna de schijfjes champignons toe.
Ongeveer 4 minuten laten bakken.
Dan het meel erbij.
Laat deze opnemen en voeg de melk, nadat alles goed is opgenomen, toe.
Goed roeren en 5 minuten laten opnemen.
Met garde verder roeren en langzaam de room, oregano, peper en zout naar smaak, bouillon en peterselie toevoegen.
Alles langzaam aan de kook brengen, onder af en toe roeren.
Daarna het mengsel op een zacht vuurtje nog tien minuten laten staan.
Doe het mengsel op geroosterde broodjes.
Direct serveren ter voorkoming dat het brood zacht wordt.