Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met boontjes en ansjovis
PT20M
Bruschetta met boontjes en ansjovis
Een heerlijk bruschetta met boontjes en ansjovis recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.100 ideeën.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met boontjes en ansjovis te bereiden
Blancheer de boontjes in gezouten water.
Laat ondertussen de tomatenjus sterk inkoken.
Versnipper de basilicumblaadjes en snij de boontjes in piepkleine stukjes.
Hak ook de ansjovis in stukjes.
Stoof de boontjes in de olijfolie, samen met de ansjovis, basilicum en tomatenjus.
Breng op smaak met peper en zout.
Wrijf broodkorstjes in met het knoflookteentje en rooster ze onder de grill.
Lepel de salade op de toasts en serveer onmiddellijk
Laat ondertussen de tomatenjus sterk inkoken.
Versnipper de basilicumblaadjes en snij de boontjes in piepkleine stukjes.
Hak ook de ansjovis in stukjes.
Stoof de boontjes in de olijfolie, samen met de ansjovis, basilicum en tomatenjus.
Breng op smaak met peper en zout.
Wrijf broodkorstjes in met het knoflookteentje en rooster ze onder de grill.
Lepel de salade op de toasts en serveer onmiddellijk