Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met mozzarella en ansjovis
PT20M
Bruschetta met mozzarella en ansjovis
Een heerlijk tapas gerecht, een snack of een voorgerechtje.
Recept van:
Joop van Nes
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met mozzarella en ansjovis te bereiden
Besprenkel elk plakje stokbrood met 1 theelepel olijfolie. Snijd de mozzarella in 8 plakken en verdeel deze over het brood. Leg de ansjovis boven op de mozzarella. Leg de plakjes brood op een rooster in het midden van een
matig warme oven (180°C) en laat ze in 10 à 15 minuten roosteren tot het brood goudgeel is en de mozzarella gesmolten is. Haal het brood uit de oven, garneer met kappertjes,
besprenkel met olijfolie en bestrooi met wat zout en peper.
matig warme oven (180°C) en laat ze in 10 à 15 minuten roosteren tot het brood goudgeel is en de mozzarella gesmolten is. Haal het brood uit de oven, garneer met kappertjes,
besprenkel met olijfolie en bestrooi met wat zout en peper.