KookJij

Bruschetta met spinazie

Een heerlijk bruschetta met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met spinazie te bereiden

Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Spinazie in grove stukken snijden.
Sjalotje en knoflook pellen en snipperen.
Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten.
Olijven ca. 1 minuut meebakken.
Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken.
Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt).
Beleggen met spinaziemengsel.
Bestrooien met kaas en peper.
Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken.
Direct serveren.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

kidstime

kidstime zegt:
Zie boven, was nog niet ingelogd.
paul

paul zegt:
lijk mij een leuke vervanger voor af en toe dat broodje gezond. ik heb nog niet geprobeerd maar ga hem zeker onthouden;)