Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met spinazie
PT30M
Bruschetta met spinazie
Een heerlijk bruschetta met spinazie recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Toine Krijnen
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met spinazie te bereiden
Oven voorverwarmen op 200°C of gasovenstand 4.
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Spinazie in grove stukken snijden.
Sjalotje en knoflook pellen en snipperen.
Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten.
Olijven ca. 1 minuut meebakken.
Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken.
Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt).
Beleggen met spinaziemengsel.
Bestrooien met kaas en peper.
Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken.
Direct serveren.
Ciabatta afbakken volgens gebruiksaanwijzing.
Spinazie in grove stukken snijden.
Sjalotje en knoflook pellen en snipperen.
Olijven fijn snijden. In wok of koekenpan olie verhitten en knoflook en sjalotje ca. 2 minuten fruiten.
Olijven ca. 1 minuut meebakken.
Spinazie, onder goed roeren, ca. 2 minuten meebakken.
Van ciabatta 8 sneetjes snijden (rest wordt niet gebruikt).
Beleggen met spinaziemengsel.
Bestrooien met kaas en peper.
Bruschetta nog ca. 3 minuten in oven bakken.
Direct serveren.
kidstime zegt: