KookJij

Bruschetta met tartaar, Boursin en rucola

Een heerlijk bruschetta met tartaar, boursin en rucola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
  2. > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Eigen recept
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bruschetta met tartaar, Boursin en rucola te bereiden

Besprenkel het brood met olijfolie en maal er wat peper en zeezout over. Gril het brood tot het mooi goudbruin is. Druk het rauwe tartaartje op een vleesplank plat in grootte en vorm van het brood en leg het op het brood. Verdeel Boursin (ca. 20 gram) en gesnipperde ui over de tartaar en sprenkel hierover gembersiroop. Leg ten slotte een laagje rucola over de bruschetta.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst