Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met tartaar, Boursin en rucola
PT15M
Bruschetta met tartaar, Boursin en rucola
Een heerlijk bruschetta met tartaar, boursin en rucola recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
ruud thunnissen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
- > Brood - Beleg
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met tartaar, Boursin en rucola te bereiden
Besprenkel het brood met olijfolie en maal er wat peper en zeezout over. Gril het brood tot het mooi goudbruin is. Druk het rauwe tartaartje op een vleesplank plat in grootte en vorm van het brood en leg het op het brood. Verdeel Boursin (ca. 20 gram) en gesnipperde ui over de tartaar en sprenkel hierover gembersiroop. Leg ten slotte een laagje rucola over de bruschetta.