Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta met toscaanse tomatensalade
PT40M
Bruschetta met toscaanse tomatensalade
Een heerlijk bruschetta met toscaanse tomatensalade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Tapas
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta met toscaanse tomatensalade te bereiden
kruis de tomaten in.Leg ze enkele tellen in kokend water en ontvel ze.Pers de knoflook boven een schaal.Maak een dressing door citroensap,olijfolie,peper en zout door de knoflook te mengen.halveer de paprika's leg ze omgekeerd op een rooster en zet ze onder een hete grill totdat het velletje openbarst en ze zwart geblakerd zijn.Verwijder het vel en snijd de paprika's in reepjes.snijd het brood schuin in dikke plakken en leg ze in de schaal met dressing zodat al het vocht door het brood wordt opgenomen.Voeg eventueel extra olijfolie toe.snijd de tomaten in plakken en rangschik ze met de paprika's,kappertjes,gehalveerde ansjovis en olijven op het brood.strooi de basilicum erover.
bobbeltje zegt: