Recept
« Terug naar recepten
Bruschetta Ricci, met tonijn en salsa verde
PT15M
Bruschetta Ricci, met tonijn en salsa verde
Een heerlijk bruschetta ricci, met tonijn en salsa verde recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Rio Mare
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bruschetta Ricci, met tonijn en salsa verde te bereiden
Pluk de blaadjes peterselie van de stokjes en hak de peterselie, de kappertjes en de knoflook fijn. Snij de rode peper in dunne ringen en hak het ei fijn.
Meng alles in een kom en voeg een beetje olie uit het tonijnblikje toe.
Rooster de stokbroodjes in de oven of de broodrooster, beleg ze met het mengsel en leg er een paar stukjes tonijn op. Serveer direct.
Meng alles in een kom en voeg een beetje olie uit het tonijnblikje toe.
Rooster de stokbroodjes in de oven of de broodrooster, beleg ze met het mengsel en leg er een paar stukjes tonijn op. Serveer direct.