Recept
« Terug naar recepten
Burgers met mosterdsaus
PT35M
Burgers met mosterdsaus
Een heerlijk burgers met mosterdsaus recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Burgers met mosterdsaus te bereiden
1. Kneed het ei en de salie door het gehakt, kruid eventueel bij met peper en zout. Verdeel in vier porties en maak er vrij platte burgers van. Wentel ze door het losgeroerde eiwit en daarna door het paneermeel.
2. Bak de burgers aan beide kanten 3 à 4 minuten, in boter of olie, in de koekenpan.
3. Breng in een pannetje 4dl water aan de kook met het Knorr Bouillonketeltje Groenten. Laat 2 minuten stevig doorkoken. Doe er de room bij. Laat nog 1 minuut inkoken. Roer, van het vuur af, de mosterd door de saus. Breng ze verder op smaak met peper en zout.
4. Lepel de hete saus over de burgers. Serveer meteen. Lekker met een fisse groene salade en frietjes.
2. Bak de burgers aan beide kanten 3 à 4 minuten, in boter of olie, in de koekenpan.
3. Breng in een pannetje 4dl water aan de kook met het Knorr Bouillonketeltje Groenten. Laat 2 minuten stevig doorkoken. Doe er de room bij. Laat nog 1 minuut inkoken. Roer, van het vuur af, de mosterd door de saus. Breng ze verder op smaak met peper en zout.
4. Lepel de hete saus over de burgers. Serveer meteen. Lekker met een fisse groene salade en frietjes.