Recept
« Terug naar recepten
Cake met limoenmascarpone
PT80M
Cake met limoenmascarpone
Een heerlijk cake met limoenmascarpone recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
80 min
Personen:
nvt personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
A.H.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cake met limoenmascarpone te bereiden
Verwarm de oven voor op 180 graden. Rasp de groene schil van de limoen en pers hem uit. Klop de boter met de suiker romig. Klop de eieren een voor een door het boter-suikermengsel. Schep het bakmeel en de maïzena in delen bij het beslag en roer het er goed doorheen. Roer de limoenrasp door het beslag. Schenk het beslag in de springvorm en bak de cake in 40-50 minuten gaar. Laat de cake in de vorm afkoelen. Roer het limoensap en de poedersuiker door de mascarpone. Spatel de mascarponeroom over de cake en bestrooi het geheel met de pistachenoten.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lotte1 zegt:
mayabouman zegt: