KookJij

Canneloni surprise

Een heerlijk canneloni surprise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Italie
Keuken: Europese
Bron: AH Kookschrift eigen recept Annelini D'Angelo
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Canneloni surprise te bereiden

Bereid de vulling: pel de uien en de knoflookteentjes.
Borstel de champignons schoon.
Hak de uien, de knoflookteentjes en de champignons en stoof ze in een anti-kleefpan tot al het vocht is opgenomen.
Doe er de spinazie en de room bij.
Kruid met peper en zout en laat enkele minuten sudderen.
Neem de pan van het vuur en roer er de eidooier onder. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
Vul de cannelloni's op. Rol telkens 2 cannelloni's op in een sneetje kalkoenham en leg ze in een ovenschotel.
Mix de gepelde tomaten, kruid met peper en zout en giet ze over de cannelloni's.
Strooi er de geraspte kaas over en plaats 30 minuten in de oven.
Dien onmiddellijk op.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst