Recept
« Terug naar recepten
Canneloni surprise
PT45M
Canneloni surprise
Een heerlijk canneloni surprise recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Renske vdb
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
AH Kookschrift eigen recept Annelini D'Angelo
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Canneloni surprise te bereiden
Bereid de vulling: pel de uien en de knoflookteentjes.
Borstel de champignons schoon.
Hak de uien, de knoflookteentjes en de champignons en stoof ze in een anti-kleefpan tot al het vocht is opgenomen.
Doe er de spinazie en de room bij.
Kruid met peper en zout en laat enkele minuten sudderen.
Neem de pan van het vuur en roer er de eidooier onder. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
Vul de cannelloni's op. Rol telkens 2 cannelloni's op in een sneetje kalkoenham en leg ze in een ovenschotel.
Mix de gepelde tomaten, kruid met peper en zout en giet ze over de cannelloni's.
Strooi er de geraspte kaas over en plaats 30 minuten in de oven.
Dien onmiddellijk op.
Borstel de champignons schoon.
Hak de uien, de knoflookteentjes en de champignons en stoof ze in een anti-kleefpan tot al het vocht is opgenomen.
Doe er de spinazie en de room bij.
Kruid met peper en zout en laat enkele minuten sudderen.
Neem de pan van het vuur en roer er de eidooier onder. Verwarm de oven voor op 200°C (stand 6).
Vul de cannelloni's op. Rol telkens 2 cannelloni's op in een sneetje kalkoenham en leg ze in een ovenschotel.
Mix de gepelde tomaten, kruid met peper en zout en giet ze over de cannelloni's.
Strooi er de geraspte kaas over en plaats 30 minuten in de oven.
Dien onmiddellijk op.