Recept
« Terug naar recepten
Canneloni van ganzenham met een mousse(zie opm)
PT30M
Canneloni van ganzenham met een mousse(zie opm)
Een heerlijk canneloni van ganzenham met een mousse(zie opm) recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Wild
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Canneloni van ganzenham met een mousse(zie opm) te bereiden
Draai de eendenborst in een keukenmachine met de lauwwarme wildfond tot een egale massa.
Spatel de room erdoor en laat de massa in de koelkast ca 3 uur opstijven.
Doe de mousse over in een spuitzak en spuit de mousse in het midden van de plakken ganzenham.
Rol de plakken één voor één strak op.
Pureer voor de dressing, de frambozen en meng ze met de azijn.
Voeg al kloppend de olie toe en breng de dressing op smaak met suiker, mosterd en zout.
Serveer de canneloni op een bedje van sla en druppel wat van de dressing over het gerecht.
Spatel de room erdoor en laat de massa in de koelkast ca 3 uur opstijven.
Doe de mousse over in een spuitzak en spuit de mousse in het midden van de plakken ganzenham.
Rol de plakken één voor één strak op.
Pureer voor de dressing, de frambozen en meng ze met de azijn.
Voeg al kloppend de olie toe en breng de dressing op smaak met suiker, mosterd en zout.
Serveer de canneloni op een bedje van sla en druppel wat van de dressing over het gerecht.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
bertal zegt:
Dit is een recept van restaurant Avenarius in Ruurlo.(niet zo ver van jouw vandaan).
Anders moet je eens proberen bij de Hanos.
Zelf heb ik een goeie slager? poelier in valkenburg n.l. de Firma Lebouille kijk maar op internet.
veel succes :);)
m.v.g. Bert Allers
bertal zegt:
Fijn dat de ham ook te koop is bij ISPC in Breda.
:);)
m.v.g. Bert Allers