Recept
« Terug naar recepten
Capellini carbonara met spekreepjes, Parmezaanse kaas en ei
PT30M
Capellini carbonara met spekreepjes, Parmezaanse kaas en ei
Een heerlijk capellini carbonara met spekreepjes, parmezaanse kaas en ei recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Aldi
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Capellini carbonara met spekreepjes, Parmezaanse kaas en ei te bereiden
Kook de pasta gaar in gezouten water. Bak ondertussen de spekreepjes krokant in de boter. Laat even uitlekken op een vel keukenpapier. Klop de eieren los met een vork en voeg er 100 g geraspte kaas en de geperste look bij. Giet de pasta af en giet er meteen het eiermengsel over. Voeg de gebakken spekreepjes toe. Kruid met zwarte peper en strooi er nog wat geraspte kaas over. Werk naar smaak af met tuinkruiden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
derbyke zegt:
Anna zegt: