Recept
« Terug naar recepten
Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie
PT35M
Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie
Een heerlijk cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
nvt personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
delhaize
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Cappuccino met grijze garnalen, amandelen en lichte kerrie te bereiden
Snipper de ui en snij de wortelen in plakjes.
Fruit ze op een zacht vuur in een stoofpan met 2 eetlepels arachideolie.
Voeg na 5 min. het kerriepoeder en de amandelen toe, meng 1 min., doe er dan 1,2 l water bij en de verbrokkelde bouillonblokjes.
Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een heel zacht vuur sudderen.
Laat 5 min. rusten, mix goed en breng op smaak.
Net voor het serveren: klop de room half op in een kom en kruid met peper en zout.
Schep 1 eetlepel grijze garnalen in elke kop, giet er de hete soep bij en lepel er wat room bovenop.
Bestrooi met fijngehakte koriander en dien op.
Fruit ze op een zacht vuur in een stoofpan met 2 eetlepels arachideolie.
Voeg na 5 min. het kerriepoeder en de amandelen toe, meng 1 min., doe er dan 1,2 l water bij en de verbrokkelde bouillonblokjes.
Breng aan de kook, zet het deksel op de pan en laat 20 min. op een heel zacht vuur sudderen.
Laat 5 min. rusten, mix goed en breng op smaak.
Net voor het serveren: klop de room half op in een kom en kruid met peper en zout.
Schep 1 eetlepel grijze garnalen in elke kop, giet er de hete soep bij en lepel er wat room bovenop.
Bestrooi met fijngehakte koriander en dien op.