Recept
« Terug naar recepten
Caramelbladerdeeg met fruit en slagroom
PT45M
Caramelbladerdeeg met fruit en slagroom
Een heerlijk caramelbladerdeeg met fruit en slagroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Tania Heeren
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Caramelbladerdeeg met fruit en slagroom te bereiden
De plakjes bladerdeeg in vieren snijden als ze nog bevroren zijn. Besmeren met de bebogeen caramel boterhampasta en in een voorverwarmde oven (200 graden) ongeveer 15 minuten bakken. Af laten koelen en boven en onderkant van elkaar los snijden.
Het fruit in stukjes snijden en de slagroom stijf kloppen.
Op onderkant van de bladerdeegkoekjes fruit leggen, wat slagroom erop en dekseltje erop drukken.
Het fruit in stukjes snijden en de slagroom stijf kloppen.
Op onderkant van de bladerdeegkoekjes fruit leggen, wat slagroom erop en dekseltje erop drukken.