KookJij

Caramelbladerdeeg met fruit en slagroom

Een heerlijk caramelbladerdeeg met fruit en slagroom recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 45 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Taarten, gebak & ijs - Gebak
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Onbekend
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Caramelbladerdeeg met fruit en slagroom te bereiden

De plakjes bladerdeeg in vieren snijden als ze nog bevroren zijn. Besmeren met de bebogeen caramel boterhampasta en in een voorverwarmde oven (200 graden) ongeveer 15 minuten bakken. Af laten koelen en boven en onderkant van elkaar los snijden.

Het fruit in stukjes snijden en de slagroom stijf kloppen.

Op onderkant van de bladerdeegkoekjes fruit leggen, wat slagroom erop en dekseltje erop drukken.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst