Recept
« Terug naar recepten
carbonara (ham-roomsaus)
PT40M
carbonara (ham-roomsaus)
Een heerlijk carbonara (ham-roomsaus) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4-6 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Pasta's
- > Sauzen & dressings - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe carbonara (ham-roomsaus) te bereiden
*pancetta in blokjes snijden en knapperig bakken op middelhoog vuur
*uit laten lekken op keukenpapier
*de room, eieren en Parmezaanse kaas mengen
*eierroom in een pan tot een smeuïge saus laten inkoken
*blokjes pancetta toevoegen
*op smaak brengen met zout en versgemalen peper
*uit laten lekken op keukenpapier
*de room, eieren en Parmezaanse kaas mengen
*eierroom in een pan tot een smeuïge saus laten inkoken
*blokjes pancetta toevoegen
*op smaak brengen met zout en versgemalen peper