Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van bizon:
PT30M
Carpaccio van bizon:
Een heerlijk carpaccio van bizon: recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Eigen kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van bizon: te bereiden
Leg het bizonvlees een uurtje in de diepvries, het is dan hard genoeg om het gemakkelijk in zeer fijne plakjes te snijde1n.
Leg de plakjes in een kom, overgiet ze met olijfolie en kruid met peper, zout en bieslook.
Laart 2-3 uur trekken.
Verdeel de bereiding over borden:
Versier ze met plakjes kaas, bieslook, tuinkruiden en eetbare bloempjes en blaadjes.
Zeer koud serveren.
Leg de plakjes in een kom, overgiet ze met olijfolie en kruid met peper, zout en bieslook.
Laart 2-3 uur trekken.
Verdeel de bereiding over borden:
Versier ze met plakjes kaas, bieslook, tuinkruiden en eetbare bloempjes en blaadjes.
Zeer koud serveren.