Recept
« Terug naar recepten
CARPACCIO VAN COMTÉ
PT40M
CARPACCIO VAN COMTÉ
Een heerlijk carpaccio van comté recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Oki Haruki
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe CARPACCIO VAN COMTÉ te bereiden
Snij de Comté in dunne reepjes
Laat de Comté marineren in de olijfolie en de balsamiekazijn gedurende 30 min
Snij de rode tonijn in fijne reepjes
Haal de Comté uit de marinade
Leg de reepjes Comté en rode tonijn bovenop elkaar op een bord
Overgiet de carpaccio nu met de rest van de marinade
Gemalen peper en fleur de sel toevoegen
Laat de Comté marineren in de olijfolie en de balsamiekazijn gedurende 30 min
Snij de rode tonijn in fijne reepjes
Haal de Comté uit de marinade
Leg de reepjes Comté en rode tonijn bovenop elkaar op een bord
Overgiet de carpaccio nu met de rest van de marinade
Gemalen peper en fleur de sel toevoegen