Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van peer en rode biet
PT15M
Carpaccio van peer en rode biet
Een heerlijk carpaccio van peer en rode biet recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Carpaccio van peer en rode biet te bereiden
1. Was de peer, haal er het klokhuis uit en snij ze in fijne plakjes. Snij de rode bieten in dunne plakjes. Maak de champignons schoon en snij ze in kwartjes. Hak de walnoten fijn. Schil de gember en rasp hem fijn.
2. Verhit 1 theelepel olijfolie en stoof hierin de champginons. Meng de rest van de olie met de gember en de azijn. Leg de biet en de peer op een bord. Doe er de champignons bij en druppel er wat van de dressing over. Strooi er tenslotte de walnoten en parmezaan over.
2. Verhit 1 theelepel olijfolie en stoof hierin de champginons. Meng de rest van de olie met de gember en de azijn. Leg de biet en de peer op een bord. Doe er de champignons bij en druppel er wat van de dressing over. Strooi er tenslotte de walnoten en parmezaan over.