Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van rozeval met verse kruiden
PT35M
Carpaccio van rozeval met verse kruiden
Een heerlijk carpaccio van rozeval met verse kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
taste
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van rozeval met verse kruiden te bereiden
Maak voor de basilicumolie alle ingrediënten,behalve het zout,fijn in de keukenmachine of met de staafmixer.Breng op smaak met wat zout.Kook de aardappels in de schil in ongeveer 15 minuten beetgaar.Schil ze en snijd ze indunne plakjes.Laat afkoelen.Verdeel de plakjes over 4 borden en bestrooi ze met zeezout.Strooi de witlof,uien,pijnboompitten,kappertjes en kruiden erover.Schep de basilicum erover.