KookJij

Carpaccio van rozeval met verse kruiden

Een heerlijk carpaccio van rozeval met verse kruiden recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 35 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: taste
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Carpaccio van rozeval met verse kruiden te bereiden

Maak voor de basilicumolie alle ingrediënten,behalve het zout,fijn in de keukenmachine of met de staafmixer.Breng op smaak met wat zout.Kook de aardappels in de schil in ongeveer 15 minuten beetgaar.Schil ze en snijd ze indunne plakjes.Laat afkoelen.Verdeel de plakjes over 4 borden en bestrooi ze met zeezout.Strooi de witlof,uien,pijnboompitten,kappertjes en kruiden erover.Schep de basilicum erover.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst