Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van zalm met eekhoorntjesbrood
PT30M
Carpaccio van zalm met eekhoorntjesbrood
Een heerlijk carpaccio van zalm met eekhoorntjesbrood recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Njam.tv
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van zalm met eekhoorntjesbrood te bereiden
Maak de paddenstoelen schoon en snijd ze in fijne plakjes. Bak de paddenstoelen kort aan op een hoog vuur in de olijfolie. Voeg er het citroensap en de fijngehakte peterselie aan toe. Kruid met peper en zout en houd warm.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Schik de warme paddenstoelen in het midden van 4 voorverwarmde bordjes en leg er een plakje zalm bovenop. Giet de vinaigrette over de zalm en druppel er nog wat extra citroensap over.
Werk af met de peterselie en enkele korrels sel de Guérande.
Meng alle ingrediënten voor de vinaigrette. Schik de warme paddenstoelen in het midden van 4 voorverwarmde bordjes en leg er een plakje zalm bovenop. Giet de vinaigrette over de zalm en druppel er nog wat extra citroensap over.
Werk af met de peterselie en enkele korrels sel de Guérande.