Recept
« Terug naar recepten
Carpaccio van zwaardvis en zalm
PT70M
Carpaccio van zwaardvis en zalm
Een heerlijk carpaccio van zwaardvis en zalm recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vis vooraf (Libelle)
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Carpaccio van zwaardvis en zalm te bereiden
1. Leg zalm en zwaardvis een uurtje in de diepvries om op te stijven. Snij de vis daarna in flinterdunne plakjes (carpaccio).
2. Snipper de knoflook en meng hem met de sherry en 1dl olijfolie. Leg de carpaccio in waaiervorm op borden en sprenkel er wat van de saus over. Werk af met wat fleur de sel en zwarte peper.
2. Snipper de knoflook en meng hem met de sherry en 1dl olijfolie. Leg de carpaccio in waaiervorm op borden en sprenkel er wat van de saus over. Werk af met wat fleur de sel en zwarte peper.