Serveer de karbonades met de mosterdcrème met gebakken aardappel en snijbonen.
Maar dat is geheel je eigen keuze.
Laat het jullie smaken.
Recept
« Terug naar recepten
Uienkotelet met mosterdcrème
PT35M
Uienkotelet met mosterdcrème
Weer een lekker maar simpel gerecht wat je toch eens moet proberen. Zeker de mosterdcrème is een aanrader.
Recept van:
Els Meeuwsen
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kook Encyclopedie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Uienkotelet met mosterdcrème te bereiden
- Verwarm de oven voor op 225 ℃
- Bestrooi de karbonades met zwarte peper en zout uit de molen, daarna dun insmeren met de Dijon mosterd.
- De uien en knoflook pellen en fijn snipperen, over de karbonades verdelen en aandrukken.
- Het vlees in een met olie bestreken bakblik of ovenschaal leggen en nog wat olie eroverheen druppelen en deze in de voorverwarmde oven schuiven en zo'n 30 tot 35 minuten bakken.
- Uit de oven garneren met gehakte peterselie.
Voor de mosterdcrème,
1 bekertje crème fraÏche mengen met 2 theel. Dijonmosterd, zout en op smaak brengen met kerriepoeder.
Antoon de Ruiter zegt: