KookJij

Cassoulet met tonijn

Een heerlijk cassoulet met tonijn recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Frankrijk
Keuken: Europese
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Cassoulet met tonijn te bereiden

Voorbereiden:
Snijd de gepelde uien in dunne ringen.Snijd de zongedroogde tomaten in stukjes.Trek de draden van de stengels bleekselderij en snijd ze in smalle repen.Bestrooi de tonijn met peper en zout.Spoel alle bonen af en laat ze uitlekken.
Bereiden:
Verhit 4 el.olijfolie in een royale pan.Bak de uiringen in ca.15 min.zacht en glazig.Doe de stukjes gedroogde tomaten en de bleekselderij erbij.Bak alles al roerend enkele min.Roer de olijven erdoor.giet een beetje water in de pan om aanbranden te voorkomen.Verwarm deze cassoulet op een laag vuur terwijl de vis wordt gebakken.Verhit 2 el.olijfolie in een koekepan en bak de tonijnfilets ca.3 min.per kant.De filets is dan van binnen rosé.Verdeel de cassoulet over vier borden en leg er een stuk tonijn bovenop.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Depaemelaere Jacques

Depaemelaere Jacques zegt:
Wat met de bonen? Worden niet vermeld in de bereiding.