Recept
« Terug naar recepten
Ceviche van garnalen en zalm
PT25M
Ceviche van garnalen en zalm
Een heerlijk ceviche van garnalen en zalm recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ceviche van garnalen en zalm te bereiden
Meng voor de marinade limoen- of citroensap, bosui, tomatenpuree, tomatenblokjes, de helft van de koriander en groene peper.
Bereiden:
Schep voor de ceviche de garnalen, zalm en avocado door de marinade en laat dit 1 uur staan. Verdeel de sla over 2 borden. Schep de ceviche erop en strooi de rest van de koriander erover.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met naanbrood of pitabrood.
Variatie:
Vervang de zalmfilet eens door kabeljauwfilet (Vismarine).
Neem in plaats van bosui gesnipperde sjalot of rode ui.
Bereiden:
Schep voor de ceviche de garnalen, zalm en avocado door de marinade en laat dit 1 uur staan. Verdeel de sla over 2 borden. Schep de ceviche erop en strooi de rest van de koriander erover.
Tip:
Serveersuggestie:
Lekker met naanbrood of pitabrood.
Variatie:
Vervang de zalmfilet eens door kabeljauwfilet (Vismarine).
Neem in plaats van bosui gesnipperde sjalot of rode ui.