KookJij

Champignon Goulash

Een heerlijk champignon goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 1 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vegetarisch
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Champignon Goulash te bereiden

Snijd de schoongemaakte paprika in smalle reepjes. Snipper de sjalot. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes.
Bereiden:Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paprika, de sjalot en de champignons omscheppend circa 5 minuten tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bestrooi met het paprikapoeder en wat zout en peper en roer er de tomatenketchup en de koksroom door. Proef of er nog zout en of peper bij moet en laat op laag vuur nog een paar minuten doorwarmen.
Variatie:
Eet er rijst, pasta, aardappelpuree of brood bij.


Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst