Recept
« Terug naar recepten
Champignon Goulash
PT30M
Champignon Goulash
Een heerlijk champignon goulash recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
boodschappen.nl
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon Goulash te bereiden
Snijd de schoongemaakte paprika in smalle reepjes. Snipper de sjalot. Snijd de schoongemaakte champignons in plakjes.
Bereiden:Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paprika, de sjalot en de champignons omscheppend circa 5 minuten tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bestrooi met het paprikapoeder en wat zout en peper en roer er de tomatenketchup en de koksroom door. Proef of er nog zout en of peper bij moet en laat op laag vuur nog een paar minuten doorwarmen.
Variatie:
Eet er rijst, pasta, aardappelpuree of brood bij.
Bereiden:Verhit de olie in een koekenpan. Bak de paprika, de sjalot en de champignons omscheppend circa 5 minuten tot de paddestoelen beginnen te kleuren. Bestrooi met het paprikapoeder en wat zout en peper en roer er de tomatenketchup en de koksroom door. Proef of er nog zout en of peper bij moet en laat op laag vuur nog een paar minuten doorwarmen.
Variatie:
Eet er rijst, pasta, aardappelpuree of brood bij.