Recept
« Terug naar recepten
Champignon-knoflook lunchbroodje
PT10M
Champignon-knoflook lunchbroodje
Een heerlijk champignon-knoflook lunchbroodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Flavia Vasco de Sousa
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookmap
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon-knoflook lunchbroodje te bereiden
De boter en de olie verhitten in een koekenpan en hierin de lente-uitjes en knoflook fruiten tot zacht.
Dan de champignons erbij en ± 5 minuten bakken tot ze goudbruin en zacht zijn.
Indien er teveel kookvocht is dat afgieten. Roer dan de peterselie erdoor en peper en zout naar smaak.
Beleg de (warme) broodjes hiermee.
Dan de champignons erbij en ± 5 minuten bakken tot ze goudbruin en zacht zijn.
Indien er teveel kookvocht is dat afgieten. Roer dan de peterselie erdoor en peper en zout naar smaak.
Beleg de (warme) broodjes hiermee.
Mijn kookverhaal (Flavia Vasco de Sousa)
Ook lekker op gepofte aardappels.