Recept
« Terug naar recepten
Champignon- roomsaus
PT15M
Champignon- roomsaus
Een heerlijk champignon- roomsaus recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
anne prive
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Sauzen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Onbekend
Bron:
blue band basis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignon- roomsaus te bereiden
Borstel de champignons schoon, snijd een plakje van het voetje af en snijd de champignons in blakje. Verhit de margarine en fruit hierin de uisnippers op laag vuur. Voeg na ca. 3 minuten de champignons toe en fruit ze 2 min. mee. Bestrooi met de bloem en laat de bloem in ca. 2 minuten gaar worden. Schenk al roerend de bouillon bij de champignons en blijf roeren tot een gebonden saus is verkregen. Laat de saus enkele minuten zachtjes koken, schenk er dan de Finesse voor Koken bij en laat deze 1 minuut meewarmen. Bestrooi eventueel met versgehakte groene kruiden.