Recept
« Terug naar recepten
Champignonbeignets
PT5M
Champignonbeignets
Een heerlijk champignonbeignets recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Bereiding
Hoe Champignonbeignets te bereiden
- Maak de champignons schoon en verwijder het harde stukje van de voet. Bestrooi de champignons met selderijzout.
- Roer een glad beslag van ei, bloem, zout en melk.
- Prik een champignon aan een houten prikker en doop hem in het beslag.
- Verhit de olie tot er damp vanaf komt (ongeveer 180°C). Frituur de champignonbeignets hierin goudbruin.
- Serveer direct.
- Roer een glad beslag van ei, bloem, zout en melk.
- Prik een champignon aan een houten prikker en doop hem in het beslag.
- Verhit de olie tot er damp vanaf komt (ongeveer 180°C). Frituur de champignonbeignets hierin goudbruin.
- Serveer direct.
lekkerbekske zegt:
En Liske bedankt voor die suggestie van andere ingrediënten,die zich ook goed schijnen te lenen voor dergelijke lekkere warme hapjes.
Nu ga ik experimenteren voor de juiste dip,die erbij hoort.