Recept
« Terug naar recepten
Champignonbroodje
PT45M
Champignonbroodje
Een heerlijk champignonbroodje recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
streekrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonbroodje te bereiden
ui snipperen, paprika fijnsnijden, champignons schoonmaken en snijden.
boter in de pan, alles bakken totdat het vocht verdampt is.
citroensap toevoegen, daarna het bouillontablet verkruimelen.
Dan de crème fraîche erbij en afmaken met peper, zout en peterselie.
Bladerdeeg laten ontdooien, vulling erin en netjes toevouwen,
instrijken met koffieroom.
Oven voorverwarmen op 225 graden en op een ingevette bakplaat,
ongeveer 20 à 25 minuten in het midden van de oven bakken.
boter in de pan, alles bakken totdat het vocht verdampt is.
citroensap toevoegen, daarna het bouillontablet verkruimelen.
Dan de crème fraîche erbij en afmaken met peper, zout en peterselie.
Bladerdeeg laten ontdooien, vulling erin en netjes toevouwen,
instrijken met koffieroom.
Oven voorverwarmen op 225 graden en op een ingevette bakplaat,
ongeveer 20 à 25 minuten in het midden van de oven bakken.