Recept
« Terug naar recepten
Champignonrisotto met tofu-paprikasalade
PT40M
Champignonrisotto met tofu-paprikasalade
Een heerlijk champignonrisotto met tofu-paprikasalade recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Elens
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignonrisotto met tofu-paprikasalade te bereiden
Snipper de ui en de knoflook.
Schil de paprika’s en snij in reepjes.
Snij de kastanjechampignons in dunne schijfjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
Voeg de champignons en de rijst toe en laat 2 min. meebakken. Kruid met tijm, peper en zout.
Overgiet met de groentebouillon en de witte wijn en laat zachtjes gaar worden gedurende 15 à 20 min.
Meng de rucola met de paprikareepjes en verkruimel er de tofu over. Kruid met peper en zout, breng op smaak met citroensap en sesamolie.
Serveer onmiddellijk.
Schil de paprika’s en snij in reepjes.
Snij de kastanjechampignons in dunne schijfjes.
Verhit de olijfolie in een kookpot en stoof de ui en de knoflook glazig.
Voeg de champignons en de rijst toe en laat 2 min. meebakken. Kruid met tijm, peper en zout.
Overgiet met de groentebouillon en de witte wijn en laat zachtjes gaar worden gedurende 15 à 20 min.
Meng de rucola met de paprikareepjes en verkruimel er de tofu over. Kruid met peper en zout, breng op smaak met citroensap en sesamolie.
Serveer onmiddellijk.