Recept
« Terug naar recepten
Champignons farcis
PT40M
Champignons farcis
Een heerlijk champignons farcis recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Groenten
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Onbekend
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Champignons farcis te bereiden
Was de champignons onder de kraan...Ik weet het, puristen vinden het niet leuk maar wie weet wat op de champignons komt!..
Snijd de voeten van de champignons af.
Bak de sjalotjes in wat olijfolie.
Meng alle ingredienten samen.
Vul de champignons met het mengsel.
Zet de gevulde champignons in een ovenschaal met wat olijfolie, 30 minuten op 180 graden.
Snijd de voeten van de champignons af.
Bak de sjalotjes in wat olijfolie.
Meng alle ingredienten samen.
Vul de champignons met het mengsel.
Zet de gevulde champignons in een ovenschaal met wat olijfolie, 30 minuten op 180 graden.